Mile Kekin objavio spot za ‘Zubić vilu’

U urnebesnoj apokaliptičnoj pjesmi Kekin je ugostio svoju kćer Mišu.

Mile Kekin “Zubić vila” (foto: Press)

Mile Kekin skinuo je još jedan singl s nedavno izdanog odličnog i vrlo hvaljenog albuma “Nježno đonom“. Riječ je o pjesmi „Zubić vila“, koja, iako prpošna i aranžmanski razigrana sa sobom nosi snažnu društvenu poruku .

Najzabavnija je to apokaliptična pjesma ikad napisana, a mogli bismo ju opisati kao ljekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera.

„Zubić vila“ je pjesma koja je posebna po mnogočemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jedoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin. „Mislim da dječja naivnost i najbolje podcrtava glupost nas odraslih,“ komentirao je Mile.

Svoju glumačku i pjevačku premijeru Miša je odradila kao pravi profesionalac i pjesmi dala poseban finalni štih, a je li „Zubić vila“ napokon dobila krila pogledajte u urnebesnom spotu koji je režirao Mark Mrakovčić.

„Spot potpisuje producent albuma ‘Nježno đonom’ i član mog novog sastava Mark Mrakovčić koji se pri izradi uveliko služio AI programima jer vjeruje da umjetna inteligencija najbolje prikazuje nedostatak one ljudske,” rekao je Kekin.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X