Miriiam objavila ljetni singl ‘Mom Knows Best’

Talentirana zagrebačka glazbenica Miriiam je nakon kraće diskografske pauze objavila novi singl ‘Mom Knows Best’. Riječ je o indie pop singlu koji bi se lako mogao naći na brojnim playlistama mnogih ovog ljeta. Singl prati i jednako kvalitetan spot koji potpisuje njen stalni suradnik Pavle Kocanjer.

Miriiam ‘Mom Knows Best’

“U traganju za jedinstvenim identitetom, idealom koji, vjerujem, svatko pokušava postići, često upravo postajemo prosječni i ništa manje uobičajeni. Rekla bih da su mane ono što nas čini jedinstvenima. One uvijek čekaju iza ugla i zapravo dolaze kao savršen punch line, barem se to meni tako na trenutke čini. Ova je pjesma nastala u tim trenutcima”, kaže Miriiam.

S debitantskim albumom “Call Me Up” oduševila je i kritiku i slušatelje koji je proglašen jednim od albuma godine. Prije objave albuma predstavila se s tri singla „Knot”, „Simple-Minded Love” i „Call Me Up”, a albumu su svojim sviračkim umijećem doprinijeli Davor Rodik iz Majki, Fran Šokić iz Soulfingersa te Jurica Hotko iz Pavela. Nakon albuma objavila je i digitalni EP “Live Session” iz Katrana.

LP je objavljen na 140 gramskom crnom vinilu, uz prateću duhovitu knjižicu. Album u izdanju izdavačkih kuća Basic & Rough i Mudri Brk dostupan je na vinilu po cijeni od 19 eura u riječkom Dallas Music Shopu te zagrebačkom Rockmarku i PDV Shopu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X