Misteriozni bend koji se naziva Mali Dvonožni Opaki Slonovi ima singl ‘Ne ide’

Mali Dvonožni Opaki Slonovi dolaze iznenada, pojavljuju se niotkuda i spremni su oduševiti i prodrmati sve one koji im daju priliku.

Mali Dvonožni Opaki Slonovi ‘Ne ide’

Nakon prvog singla s kojim su se predstavili pjesme “Na dlanu “, gdje im je gostovala Barbara Munjas, MDOS su se u novom singlu skoro ogolili jer su u eter pustili sami svoje glasove.

Svi članovi MDOS-a su potpuna enigma i tajna, i za sada nitko, pa ni njihova izdavačka kuća ne zna tko se krije iza toga imena, a postoje sumnje i indicije da je umjetna inteligencija po prvi puta u povijesti sama sve snimila, smiksala i poslala na mail Mast Produkcije.

Za sada sve što smo uspjeli saznati je da je pjesma nastala na tajnoj lokaciji i to u studiju zanimljiva imena „Rabbit Hole“ što dodatno podgrijava ideju da je pjesma jednostavno izašla kao plod umjetne inteligencije. Ovo je drugi, dugo očekivani singl MDOS-a s albuma kojega su već nazvali „Standardna rock muzika“, a koji će izaći onog trenutka kada se sazna tko stoji iza imena MDOS. Novom pjesmom isporučuju svoju specifičnu energiju koju je najlakše opisati kao garažni rock iako je ona puno više i opasnije od toga, kažu sami MDOS-ovci.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X