Mixed Up Mary predstavljaju serijal live-videa s nastupa u zagrebačkom KSET-u

Noir-pop skupina Mixed up Mary objavu debitantskog albuma ‘Umolomni’ obilježila je nastupom u zagrebačkom klubu KSET, u prosincu prošle godine. Koncert je zabilježen i slikom i tonom, stoga ovom prilikom predstavljaju ‘Live in KSET’ – video-serijal izvedbi odabranih pjesama, dostupan putem njihovog YouTube.

  •  
  •  
Mixed Up Mary (Foto: Petra Kovačević / Fotosekcija KSET-a)

Izvedbe naslovnog singla “Umolomni” te pjesama “Moja bedra te pamte” i “Let” podsjećaju nas na magičnu koncertu večer kroz koju su Mixed up Mary zagrebačkoj publici 6. prosinca 2018. godine uživo predstavili svoj autorski materijal, okupljen na već spomenutom albumu prvijencu. “Drago nam je što je koncertno predstavljanje albuma bilo u KSET-u, koji nam je jako drag klub”, osvrnuli su se Mixed up Mary na taj nastup.

Kao dio publike ovog koncerta bio je i priznati producent Srđan Sekulović Skansi, koji se ovog nastupa prisjetio riječima: “Teško je napisati osvrt na neki koncert koji je bio meni osobno toliko dojmljiv, a da se ne upadne u zamku patetike. E pa jebga, pod cijenu da upadnem u tu istu zamku, slobodno mogu reći da mi je koncert grupe Mixed up Mary bio duhovni doživljaj godine jednog ateista.”

>> Pogledajte sve video priloge s koncerta Mixed Up Mary iz KSET-a

Debitantski album “Umolomni” skupina je predstavila početkom listopada prošle godine, pod okriljem diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Album donosi 11 autorskih pjesama, prožetih slikovitom lirikom i emotivnom glazbom Ane Lovrenčić, umotanih u produkciju Konrada Lovrenčića.

Ovim “Live in KSET” video-serijalom skupina se osvrće na prvo cjelovito predstavljanje albuma prvijenca uživo. Za snimanje videa zaslužan je Mario Borščak, za koncertni ton brinuo se Ante Zvonimir Stamać, dok je rasvjetu dizajnirao Andrija Santro. Video-editingom bavili su se Mario Borščak i Konrad Lovrenčić, koji je ujedno zaslužan i za audio-mix.

S albuma prvijenca skupina će kao vodeće singlove predstaviti još nekoliko pjesama, a u narednim mjesecima svoj autorski rad će predstaviti i koncertima diljem Hrvatske, o čemu će uskoro biti poznato više detalja.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X