Mixed Up Mary singlom i video spotom ‘Umolomni’ najavljuju istoimeni album

Mixed Up Mary predstavili videospot za najavni singl debitantskog albuma ‘Umolomni’. Album će biti objavljen za točno tjedan dana, u petak, 5. listopada.

  • 9
    Shares
Mixed Up Mary – Umolomni

U spotu vodeće i jedine uloge igraju upravo glavni akteri skupine, Ana i Konrad Lovrenčić.

„Ova pjesma govori o ljubavi koja je neodrživa. Jer jedno mora otići. Nekamo. Nekome. Sam spot dočarava težinu tog rastanka koji je došao prerano, jer je svanulo“, otkriva Ana, autorica i teksta i glazbe ove pjesme te nastavlja „Svi oni koji su hodali po tom tankom rubu gdje nastaju pjesme, a slabe proguta mrak, znaju o čemu pričam. Taj kreativni zanos gotovo je na rubu ludila. Ima pjesama i pjesama. Jedne pišeš zato što možeš, a druge zato što moraš. Moraš, „da preživiš“, da istisneš te silne emocije iz sebe.“

Spot je snimljen je u ambijentu Dobra River Studija, u Protulipi, malenom naselju općine Generalski stol, u blizini Karlovca. Za video-snimanje zaslužan je Nevio Smajić, njihov dugogodišnji suradnik, koji je prema Aninim riječima ‘sve njihove nade pretočio u sliku’.

Upravo pjesma „Umolomni“ otvara njihovo istoimeno debitantsko izdanje, koje će biti objavljeno 5. listopada ove godine, pod okriljem diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Album donosi ukupno 11 autorskih pjesama, među kojima su i ranije predstavljeni singlovi „Zauvijek“ i „Ljetna“. Produkciju izdanja potpisuje Konrad Lovrenčić, dok je mastering napravio Srđan Sekulović Skansi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X