Mladi producentski duo Cubies predstavljaju singl ‘Kada bi svi’

Za svoj drugi singl ‘Kada bi svi’ Cubies su snimili i video spot. Duo potpisuje cijelu pjesmu, a za miks i mastering je zasluđan Srđan Sekulović Skansi.

  • 2
    Shares
Cubies (Foto: Nina Šturlić)

“Prvo smo napravili glazbu i u našem studiju snimili matricu i instrumente, a posebno vrijeme smo posvetili tekstu. Tekst pjesme nam je važan, oboje se nalazimo u njemu. Govori o vjeri u tu jednu osobu i njenu neiskvarenu ljubav, unatoč svijetu u kojeg sumnjamo i u kojeg smo razočarani. Namjerno smo htjeli da JJ snimi svoj glas, jer je Zimi bilo ljepše da muška osoba pjeva o takvim osjećajima”, ističu iz benda.

Lucija Beden, Iva Jerković, Mada Peršić, Zlata Terzić, Tara Thaller, Luka Galešić i Andrija Tomić glumili su u spotu za koji režiju potpisuje Jakov Nola. Video je snimljen u klubu Masters.

Cubies su nedavno u zagrebačkom klubu Vinyl predstavili svoj autorski rad publici, a uskoro ih imamo priliku poslušati i na našem najvećem open air festivalu, INmusicu. Bend će na INmusicu nastupiti u srijedu, 27. lipnja, a pozornicu će dijeliti s najvećim imenima aktualne svjetske rock scene.

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X