Morrissey potpisuje albume drugih izvođača i prodaje ih za tristo dolara

Bivši frontmen Smithsa ponovno šokira, ovaj put prodajući ploče izvođača kao što su David Bowie, Lou Reed, Patti Smith i Iggy Pop, sa svojim potpisom, po cijeni od tristo dolara.

Morrissey

Prošli vikend Morrissey je ponovno podigao prašinu nastupivši u Los Anglelesu u majici s natpisom ‘FUCK THE GUARDIAN’. Istu majicu moglo se kupiti i na koncertu, kao i neke ploče. Uz nekoliko Morrisseyjevih solo albuma, prodavale su se ploče – s Mozzovim potpisom – i nekih od njihovih omiljenih izvođača. Među njima su se našle “Aladdin Sane” Davida Bowieja, “Horses” Patti Smith, “Transformer” Loua Reeda i “Raw Power” Iggyja i Stoogesa. Cijena svakog izdanja iznosila je 300 dolara.

Ploče s Morrisseyevim potpisom.

Sukob s Guardianom započeo je zbog njihovih kritiziranja Mozzovih izjava podrške desničarskoj stranci For Britain. Pjevač poriče da je rasist.

Sama američka turneja započela je kvrgavo, izbacivanjem prosvjednika s koncerta. Morrissey je tvrdio kako su prosvjednike tamo “ubacili” britanski novinari.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X