Motovun Film Festival otvoren za sve uz neka nužna ograničenja

Konkretno: Projekcije u zatvorenom i koncerti samo uz COVID potvrde, a projekcije na otvorenom bez potvrda uz propisani razmak.

Motovun Film Festival

Motovun Film Festival od 27. do 31. srpnja donosi mnoštvo odličnih filmova, glazbenih i drugih popratnih događanja u svom uobičajenom formatu. No, mnogo je pitanja hoće li biti ograničenja zbog epidemioloških mjera. U nastojanju da boravak na Brdu filmova bude siguran za sve, Motovun Film Festival održat će se uz kombinaciju dva pristupa.

COVID potvrde bit će potrebne u prostorima u kojima organizator ne može potpuno utjecati na održavanje potrebnog razmaka među posjetiteljima. To se odnosi na dnevne projekcije u dvoranama, koncerte i nastupe DJ-a, a samo uz COVID potvrdu bit će moguća i registracija u festivalskom kampu.

Pristup festivalskoj lokaciji, starom gradu Motovunu, bit će moguć za sve, kao i ulaz na središnje, večernje festivalske projekcije koje će se održati uz propisani razmak i smanjeni kapacitet kina. Posebne mjere nisu propisane ni za festivalska događanja na otvorenom i ugostiteljske objekte do ponoći.

Za sve koji nemaju COVID potvrdu, festival će organizirati brzo testiranje u Motovunu, po rasporedu i uvjetima koji će biti objavljeni naknadno. U ovoj kombinaciji mjera, koje omogućuje pristup posjetiteljima sa i bez potvrda, festival nastoji postići najbolji omjer između sigurnosti i otvorenosti za sve. Želeći dati svoj doprinos zdravoj i sigurnoj atmosferi festivala, COVID potvrde imaju i svi u ekipi organizatora.

Od utorka, 13. srpnja počinje pretprodaja pojedinačnih ulaznica za festivalske projekcije. S obzirom na smanjene kapacitete kina, festival preporučuje što raniju kupnju ulaznica.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X