Na 50. obljetnicu benda izlazi prva ilustrirana knjiga o Led Zeppelinima, već dostupna i za prednarudžbu

‘Led Zeppelin by Led Zeppelin’ izlazi u listopadu ove godine.

  • 18
    Shares
Led Zeppelin, akustična sesija, 1973. godine (izvor: Wikipedia)

Rad na novoj knjizi, “Led Zeppelin by Led Zeppelin” kojom će proslaviti 50. godišnjicu benda, ponovno je okupio Roberta Planta, Jimmya Pagea i John Paul Jonesa.

Podsjetimo, bend se posljednji put okupio 2007. godine za nastuo u londonskoj O2 Areni, kada je umjesto preminulog Johna Bonhama, za bubnjevima sjedio njegov sin, Jason.

Page, Plant i Jones pokazuju nacrt ilustrirane knjige ‘Led Zeppelin by Led Zeppelin’ (izvor: screenshot Twitter)

Novi post na službenom Twitter računu Led Zeppelina govori da je, ovoga puta,  riječ o okupljanju sasvim drugačije vrste. Na slici koju su objavili, a koja, navodno datira iz svibnja ove godine, Page i Jones okupljeni su oko Planta koji pokazuje nacrt knjige “Led Zeppelin by Led Zeppelin”.

“Led Zeppelin by Led Zeppelin” prva je, službena i jedina ilustrirana knjiga koja se izrađuje u suradnji s članovima benda”, stoji u službenom opisu knjige. “Izrađena je kako bi proslavila 50. rođendan kultnog benda i sadržavati će, između ostaloga, i privatne fotografije Jonesa, Pagea, Planta i Bonhama na i izvan pozornice, u iskrenim trenutcima i u studiju za snimanje.”

“Led Zeppelin by Led Zeppelin” će se objaviti u listopadu preko Reel Art Pressa, a knjiga je već sad dostupna za prednarudžbu ovdje i košta i 69,95 dolara.

  • 18
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh