Na zadarskom Derivat #2 festivalu umjesto The Strange će nastupiti B. Confidential and The Secret Four

Zbog zdravstvenih problema člana benda The Strange, a posebno opterećenih situacijom pandemije koronavirusa na žalost organizatora i samog benda, The Strange neće moći nastupiti na Derivat #02 festivalu.

B. Confidential and The Secret Four (Foto: promo)

Zamjena primjerena: B. Confidential and The Secret four – rock and roll garage soul petorka.

The Secret Four su novi intrumentalni bend sastavljen od članova The Bambi Molesters/The Strange, Tyger Lamb i Thee Melomen. Predvođeni Daliborom Pavičićem, glazbeno je to prirodan nastavak onoga što su radili i gdje su stali The Bambi Molesters, melodični surf rock pojačan moćnom ritam sekcijom i glasnim gitarama koje plivaju u reverbu. Svoj intenzivni i energični instrumentalni set proširili su dodavanjem vokala (Branko; B And The Bops, The MadMen) i tako su nastali B. Confidential and The Secret Four koji uz svoje nove autorske skladbe izvode i svima nam drage hitove iz repertoara Bambi Molestersa. Bend uskoro ulazi u studio, a njihov nastup na Derivatu #02 ekskluzivna je premijera u velikom formatu benda koji nam u budućnosti donosi novu energiju rock stvaralaštva na domaćoj i internacionalnoj razini.

Uz ABOP, Damira Avdića, Sexymothrefuckerse i dRBonito ne propustite ovogodišnji Derivat #02 koji se održava 18. 7. na parkingu iza Gradske knjižnice po svim pravilima struke i preporukama epidemiologa i stožera civilne zaštite u borbi protiv korona virusa.

Organizator odobrava povrat novaca za kupljenu ulaznicu zbog promjene line upa koju je moguće izvršiti na prodajnim mjestima: Indie bar, Trooper bar, Deja Brew pub i caffe 72 te na ulazu prije i tijekom programa. Program započinje Bankom na Derivatu u 18 sati, a naplata ulaznica započinje u 20.30 sati. Djeca su dobrodošla i ne moraju platiti ulaznicu, a publika koja dođe na Banak i želi ostati na cijelom programu u 20.30 biti će zamoljena da plati ulaznicu i time podrži program.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X