Najavljen Insane Clown Posse dokumentarac ‘The United States of Insanity’

Film prikazuje borbu Insane Clown Possea s FBI-om nakon što su dvojac i njihovi obožavatelji prije deset godina proglašeni organiziranom bandom.

The United States of Insanity

Objavljen je trailer za “The United States of Insanity”, dokumentarni film o horrorcore dvojcu Insane Clown Posse i njihovoj borbi s FBI-om.

Rap grupu i njihove obožavatelje, poznate kao Juggalos, Federalni istražni biro je 2011. klasificirao kao “labavo organiziranu hibridnu bandu”. Dvojac se javno borio protiv klasifikacije uz pomoć američke unije za građanske slobode, podnijevši čak i tužbu protiv FBI-a 2014. godine.

Režiju filma “United States of Insanity” potpisuju Tom Putnam i Brenna Sanchez, a dokumentarac će biti distribuiran u kazalištima kroz Strike Back Studios krajem listopada nakon što je 28. rujna  imao svjetsku premijeru na Texas Fantastic Festu.

“Najomraženiji bend na svijetu, ozloglašeni reperi Insane Clown Posse, postali su ratnici za Prvi amandman nakon što su njih i njihovih milijun upornih obožavatelja (zvanih Juggalos) FBI označili kao bandu”, stoji u sinopsisu za film.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X