Najavljen lineup za 30. Tibet House benefit koncert

Benefit će se održati 16. ožujka u njujorškom Carnegie Hallu, a kurirat će ga Phillip Glass.

Iggy Pop (Foto: Wikipedia)
Iggy Pop (Foto: Wikipedia)

Na 30. godišnjem benefit koncertu za Tibet House US sljedeće godine svirat će Patti Smith sa svojim bendom, Iggy Pop, Bernard Sumner (New Order), Laurie Anderson, Phil Cunningham, Rom Chapman i mnogi drugi, a za počasne predsjedavatelje ovoga događaja odabrani su Chuck Close, Maggie Gyllenhall, Peter Sarsgaard i Arden Wohl.

Sva će zarada od ovog benefita, uključujući i prihod od prodaje ulaznica i skupo sudjelovanje na gala večeri, kao i svake godine ići za podršku rada neprofitne edukacijske institucije i kulturne ambasade Tibet House US, osnovane kako bi se osigurao opstanak jedinstvene tibetanske civilizacije.

Na ovogodišnjem su koncertu nastupili FKA twigs, pokojna Sharon Jones i Iggy Pop koji je s članovima Patti Smith Group izveo “The Jean Genie” netom preminulog Davida Bowieja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X