Najveći Superval bend, DkD, službeno potvrdio kraj djelovanja

Kraj puta za favorite publike.

DkD, Superval+ u Vintage Industrialu (Foto: Tomislav Sporiš)

U moru srednjoškolskih bendova izrasli pod okriljem fetivala Superval najviše je popularnosti i publike privukao DkD (prije toga Dekadencija), koji je nakon slične najave na posljednjem nastupu u Vintage Industrialu, sada i službeno potvrdio da su stigli do kraja zajedničkog djelovanja.

“Hvala Vam na ovih godinu i pol dana druženja i podržavanje kojeg je bilo od samog početka pa sve do ovog našeg kraja 21.2 u Vintageu,” napisali su na društvenim mrežama.

Posebno su zahvalili Ani Bajo i Superval Festivalu “za sve što je donijela nama, svakom bendu i svima u publici, da gradimo ovu jednu izuzetno važnu priču koje mi više nažalost nismo dio.”

Zahvalili su i publici kao i bendovima D. i Petrikor koji su s njima nastupili na koncertu te dodali: “Za kraj, kao što smo na koncertu najavili, snimamo album s kojim potpuno završavamo naše postojanje na glazbenoj sceni. Bit ćemo aktivni na instagramu gdje ćemo vas obavijestiti o točnim datumima izlaska albuma.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X