‘Ne budi ovca’ – poručuje Drumelody novim singlom ‘Radiokiller’

U današnjem represivnom svijetu, kada je zavladao holivudski način razmišljanja, dRUMELODY skreće pažnju svojom porukom:’Ne budi ovca“.

Drumelody ‘Radiokiller’

Danas ‘obrađeni objekti’ ponašaju se kao da su tek sišli sa bine. Kao da su upravo držali predavanje ispred prepunog Wembleya. Arogantni i ambiciozni ali na žalost veoma površni. U novom video singlu “Radiokiller” dRUMELODY govori nam o brutalnosti koja nam se nameće bezobzirno svuda i na različite načine oko nas.

dRUMELODY preporučuje svima da glazbom oboje svoj osobni prostor, i tako se obrane od utjecaja koji nam se nameću protiv naše volje.

Drumelody, sarajevski electrobeat projekt iza kojeg stoji svestrani instrumentalist, animatori i strip crtač Berin Tuzlić, ovih dana objavio je novi album “Freedom Of Imagination” na vinilu, kojeg će uskoro promovirati na otvorenju novog vinyl shopa u Sarajevu.

Spot za “Radiokiller” snimljen je na ulicama Dubaija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X