‘Ne mogu’ – Lemmy Kilmister prekinuo koncert Motorheada nakon dvije pjesme

U utorak 1. rujna u Austinu u američkoj državi Teksas Motorhead je opet morao prekinuti koncert zbog zdravstvenih problema Lemmyja Kilmistera koji se nakon dvije odsvirane pjesme ispričao publici i uz glasno bodrenje napustio pozornicu.

Lemmy Kilmister ispričava se publici u Austinu (Izvor: Youtube)
Lemmy Kilmister ispričava se publici u Austinu (Izvor: Youtube)

Grupa Motorhead je tako bila prisiljena još jednom prekinuti koncert; 27. kolovoza u Salt Lake Cityju prekinut je nakon četiri odsvirane pjesme, a 28. kolovoza je otkazan Denverski nastup. Lemmy Kilmister je i ovog puta imao probleme s disanjem.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cX7P6c0VwBQ[/youtube]

Koncert u Austinu otvoren je pjesmom “Damage Case” sviranoj u puno sporijem tempu, na kojoj je Kilmister već vidno teško dolazio do zraka. Gitarist Phil Campbell i bubnjar Mikkey Dee pokušali su svojim sviranjem i angažiranjem publike kompenzirati Lemmyjevo loše stanje. Situacija se nije popravila s narednom pjesmom “Stay Clean”, da bi “Metropolis” bila prekinuta na samom uvodu Lemmyjevim spuštanjem ruku s bas gitare. “Ne mogu”, izjavio je publici koja ga je bodrila: “Lemmy, Lemmy, Lemmy”.

Grupa je povodom toga izdala i službeno priopćenje kako njen frontmen mora ‘napuniti baterije’, ostavljajući prostora spekulacijama da je cijela turneja upitna.

Saznajte više: Motorhead opet prekinuo koncert zbog Lemmyjevog zdravstvenog stanja

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X