Neil Young najavljuje treću knjigu, ‘To Feel The Music’

S podnaslovom ‘A Songwriter’s Mission to Save High-Quality Audio’, knjiga izlazi 26. rujna.

  •  
  •  
“To Feel The Music: A Songwriter’s Mission to Save High-Quality Audio”

Neil Young ove će godine objaviti svoju treću knjigu. “To Feel The Music: A Songwriter’s Mission to Save High-Quality Audio” izlazi 26. rujna, a s Youngom ju je napisao tehnološki novinar i pisac Phil Baker.

“To Feel The Music”, kako joj sam podnaslov kaže, bavi se Neilovim nastojanjima da ljubiteljima glazbe priušti slušanje visokokvalitetnih audio zapisa. O tim naporima svjedoči i kampanja koju je pokrenuo na Kickstarteru za Pono player koji je imao namjeru spojiti najvišu kvalitetu zvuka s prenosivošću, jednostanvošću i dostupnosti. Sama kampanja postala je trećom najuspješnijom kampanjom u povijesti stranice. Unatoč tome, Pono nije postigao komercijalni uspjeh, ali Neil je ostao nepoljuljan u svojoj namjeri, suprostavljajući se streaming servisima koji koriste još nižu kvalitetu zvuka.

Riječ je ujedno i o priči koja govori o pokretanju tvrtke ni iz čega, te razvoju, proizvodnji i marketingu proizvoda, koja čitatelja upoznaje s usponima i padovima, kao i problemima s kojima se susrećemo kada zamisao odlučimo pretvoriti u stvarnost. Tako će u knjizi osim obožavatelja Neila Younga moći uživati i oni koje zanima pozadina pokretanja startupa i razvoja proizvoda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X