Neil Young najavljuje treću knjigu, ‘To Feel The Music’

S podnaslovom ‘A Songwriter’s Mission to Save High-Quality Audio’, knjiga izlazi 26. rujna.

  • 21
    Shares
“To Feel The Music: A Songwriter’s Mission to Save High-Quality Audio”

Neil Young ove će godine objaviti svoju treću knjigu. “To Feel The Music: A Songwriter’s Mission to Save High-Quality Audio” izlazi 26. rujna, a s Youngom ju je napisao tehnološki novinar i pisac Phil Baker.

“To Feel The Music”, kako joj sam podnaslov kaže, bavi se Neilovim nastojanjima da ljubiteljima glazbe priušti slušanje visokokvalitetnih audio zapisa. O tim naporima svjedoči i kampanja koju je pokrenuo na Kickstarteru za Pono player koji je imao namjeru spojiti najvišu kvalitetu zvuka s prenosivošću, jednostanvošću i dostupnosti. Sama kampanja postala je trećom najuspješnijom kampanjom u povijesti stranice. Unatoč tome, Pono nije postigao komercijalni uspjeh, ali Neil je ostao nepoljuljan u svojoj namjeri, suprostavljajući se streaming servisima koji koriste još nižu kvalitetu zvuka.

Riječ je ujedno i o priči koja govori o pokretanju tvrtke ni iz čega, te razvoju, proizvodnji i marketingu proizvoda, koja čitatelja upoznaje s usponima i padovima, kao i problemima s kojima se susrećemo kada zamisao odlučimo pretvoriti u stvarnost. Tako će u knjizi osim obožavatelja Neila Younga moći uživati i oni koje zanima pozadina pokretanja startupa i razvoja proizvoda.

  • 21
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X