Neki primjerci albuma Taylor Swift sviraju Cabaret Voltaire

Pustite ‘Speak Now (Taylor’s Version)’, a čujete ‘Soul Vine’.

Taylor Swift “Speak Now (Taylor’s Version)”

Mali broj obožavatelja Taylor Swift nedavno je primio vinilne primjerke “Speak Now (Taylor’s Version)” na kojima se nalazi “Soul Vine (70 Billion People)” Cabaret Voltaire umjesto “Mine (Taylor’s Version)”.

TikTokerica Rachel Hunter opisala je svoje iskustvo s neobičnom pločom, koja je umjesto “Speak Now” sadržavala opskurnu elektroničku kompilaciju “Happy Land: A Compendium of Electronic Music from the British Isles 1992-1996 (Vol 1)”. The Guardian javlja da je “True Romance” Thunderheada bila je prva stvar koju je Hunter čula kad je pustila ploču. “Mislila sam da možda vinil ima neku posebnu poruku”, kaže ona. »Zato što Taylor radi takve stvari. Ovaj je glas govorio čudne stvari o tijelu i tjeskobi. Pomislila sam da je čudno. Prebacila sam na drugu stranu [na Cabaret Voltaire] i postalo je još čudnije.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damian Lazarus (@damian_lazarus)

Priča je postala toliko popularna da je čak i Cabaret Voltaire reagirao. The Guardian nastavlja: “’Moja djeca u Australiji su mi pričala o tome,’ kaže Stephen Mallinder, suosnivač Cabaret Voltaire, sada član Creep Showa. Rekli su: ‘Tata, ti si na ploči Taylor Swift i ova djevojka izgleda jako rastrojeno zbog toga.’”

“Svjesni smo da postoji izuzetno ograničen broj krivo otisnutih vinilnih kopija u optjecaju i pozabavili smo se tim problemom”, objavila je Universal Music Group u izjavi za Billboard. “Ako ste kupili neku od ploča s greškom, obratite se korisničkoj službi kod odgovarajućeg prodavača radi zamjene ili povrata novca.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X