Neuky? i Darko Rundek zajedno u ‘Marseilleu’

Neke stvari jednostavno nestanu, dok neki osjećaji mogu potrajati vječno.

Neuky ft. Darko Rundek “Marseille”

Neuky? je novi glazbeni projekt na sceni, a prvo predstavljanje javnosti imali su singlom ‘Selo’ kojim su odmah pridobili pažnju i pozitivne kritike mnogih. Osim glazbom, pažnju su privukli i skrivenim identitetom. Smatraju da bi glazba i poruke trebale biti važnije od toga tko stoji iza projekta, a modularni koncept dopušta im da u njega uključe bilo koga, da budu slobodni od bilo kakvih postava u bendu i okvira kakve zadaje klasična bendovska postava.

Tako je nastala i njihova prva suradnja, pjesma ‘Marseille’ u kojoj su Neuky? ugostili legendarnog glazbenika – Darka Rundeka koji je o ovoj, u mnogočemu posebnoj kolaboraciji rekao: „Do suradnje je došlo preko prijatelja i jednog znakovitog susreta. Odvila se nadahnuto, meko i srdačno. Gracias a la Vida.“

„Pjesma je kao i većina naših pjesama napisana instinktivno, u neplaniranim pauzama tijekom dana (čekanju reda u banci, vlaka da prođe pred rampom ili zastoju u prometu).“ – kažu autori, a inspirirana je neiscrpnom temom ljubavi i prolaznosti vremena. Neke stvari jednostavno nestanu, dok neki osjećaji mogu potrajati vječno.

‘Marseille’ je kao i pjesma ‘Selo’, napisana u reggae maniri iako to nije jedini žanr kojim će predstavljati svoje radove. „Bit će tu svega, od trapa pa sve do mračne elektronike.“ – poručuju Neuky?, a o novom spotu kažu: „Spot je snimljen u istoimenom lučkom gradiću na jugu Francuske i Zagrebu. Hvala Tinu Mezeu na još jednoj glatkoj suradnji, Morani Miljanović na tečnom francuskom, Ivani Čizmić na lijepom licu i stasu, Isabel Keler na usnama i naravno, Darku Rundeku.“

Pustite ‘Marseille’, pojačajte zvučnike i utonite u čarobnu glazbenu priču koju dostavljaju Neuky? i Darko Rundek. I onda repeat.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X