Nezadovoljni ovogodišnjom Coachellom: Twitter krcat line-up posterima s fejk izvođačima

Koncem prošlog tjedna otkriven je konačan line-up za Coachellu 2019. Kao headlineri ovogodišnjeg izdanja najavljeni su Ariana Grande, Childish Gambino i Tame Impala, a pritužbe festivalskih nezadovoljnika ne staju.

  • 4
    Shares
Gaychella (izvor: Twitter)

Unatoč impresivnom line-upu, stotine tviteraša kontinuirano “trola” organizaciju festivala slažući fotografije line-up postera s različitim “fejk” izvođačima. U  spirali čudnih i nerealnih headlinera Coachelle izvukli smo neke najzanimljivije.

Podsjećamo, najveća zagonetka ovogodišnjeg line-upa bilo je (ne)nastupanje Kanyea Westa koji se, navodno, povukao s festivala zbog problema uzrokovanih “logistikom”, odnosno nemogućnošću da se scenografija i duljina pozornice postavi po njegovom zahtjevu. Kako izvještava TMZ, West se s festivala povukao jer je odbio nastupati na pozornici koja je omeđena gabaritima 13×19 metara iz razloga što mu je “umjetnički ograničavajuća”.

“Te mjere su tako arhaične, to je isti tip pozornice na kojoj se već stotinama godina izvode Shakespearova djela”, navodno je komentirao Kanye.

Inače, Coachella će se ove godine održati od 13. do 15. travnja te od 20. do 22. travnja.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X