Nick Cave otvara dućan na londonskoj tržnici

Asortiman uključuje odjeću, knjige, kućne potrepštine, grafike i ograničena izdanja snimaka, kao i nove proizvode ekskluzivne za fizičku prodavaonicu.

Nick Cave (foto: Vedran Metelko)

Nick Cave otvara trgovinu na londonskoj tržnici Dover Street.

Pjevač Bad Seedsa 17. ožujka pokreće jedinstveni prostor u engleskoj metropoli, dućan koji će sadržavati cijeli niz novih proizvoda iz njegove online trgovine Cave Things. Asortiman uključuje odjeću, knjige, kućne potrepštine, grafike i ograničena izdanja snimaka, kao i nove proizvode ekskluzivne za fizičku prodavaonicu.

Brend će ponovno predstaviti nekoliko rasprodanih predmeta iz svoje arhive i prve kolekcije iz 2020., uključujući ograničeno izdanje polaroida i četiri ploče. Cave bi se trebao osobno pojaviti u dućanu 19. ožujka, kad će potpisivati primjerke svoje knjige za djecu “The Little Thing Is Sad” iz 2021. godine.

Prema priopćenju za tisak, jedinstveni prostor dizajniran je u bliskoj suradnji s Caveom, s “osobnim detaljima i referencama na dom Nicka i njegove supruge Susie, uključujući njihovu neponovljivu upotrebu razigrane ružičaste boje.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X