Nick Cave traži od fanova fotografije i video uratke za biografski film

Ako ste imali prilike snimiti Nicka Cavea na pozornici, evo prilike da upravo vaši snimci bud uvršteni u njegov biopic ‘20.000 Days on Earth’.

Nick Cave (Foto: Zoran Stajčić)

Kreatori filma „20.000 Days on Earth“ o Nicku Caveu traže od obožavatelja fotografije i kratke video uratke na kojima je snimljen poznati pjevač, s naglaskom kako bi kratki koncertni snimci bili puno bolja opcija iako u obzir dolaze i njegova druženja s ljudima, izjave i sl.

Snimci i fotografije koje će se najviše svidjeti produkciji bit će uvrštene u film „20.000 Days on Earth“ koji će u potpunosti proći kroz Caveovu karijeru. Riječ je o hibridnoj dokumentarnoj drami koju režiraju Iain Forsyth i Jane Pollard.

Redatelji, kao i službena Facebook stranica Nicka Cavea ujedno pozivaju sve zainteresirane koji imaju nešto od vizualne memorabilije da ih kontaktiraju i pošalju im materijale na službenu stranicu 20.000 Days on Earth.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X