Nikola Čelan predstavlja prvi samostalni singl ‘Tvoj zakon’

Splitski glazbenik Nikola Čelan pokretač je i član brojnih popularnih skupina na domaćoj glazbenoj sceni poput TBF-a, Libra, Klape Iskon i drugih, a sada publici predstavlja svoj prvi samostalni autorski singl, pjesmu ‘Tvoj zakon’.

Nikola Čelan – Tvoj zakon

Pjesma je snimljena u suradnji s Petrom Radanovićem koji potpisuje aranžman, glazbenu produkciju i kompletan instrumental. Tematski, “Tvoj zakon” iz autentičnog iskustva propituje ljubav muškarca i žene danas, kroz prizmu fenomena narcizma, koji u suvremenim uvjetima opterećuje taj odnos. Konkretnije, može se reći da se pjesma bavi susretom empata i narcista, što se dodatno produbljuje pričom videa. U toj se situaciji u ambijentu netaknute prirode događa susret muškog i ženskog lika koje u dramski zaplet dovodi njihovo različito genetičko-bihevioralno programiranje i svjetonazor, predstavljeni različitim bojama leća kroz koje prelamaju svijet oko sebe.

Redatelj spota je Splićanin Eugen Bilankov, a uz autora glavni ženski lik tumači mlada glumica Karla Šola. U cijelosti je snimljen na lokaciji kanjona rijeke Cetine u Radmanovim Mlinicama kraj Omiša.

Radi se o prvom samostalnom singlu ovog glazbenika, koji je najavio kako će u narednih nekoliko mjeseci predstaviti još pjesama iz svoje radionice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X