Nikola Čelan predstavlja prvi samostalni singl ‘Tvoj zakon’

Splitski glazbenik Nikola Čelan pokretač je i član brojnih popularnih skupina na domaćoj glazbenoj sceni poput TBF-a, Libra, Klape Iskon i drugih, a sada publici predstavlja svoj prvi samostalni autorski singl, pjesmu ‘Tvoj zakon’.

  • 3
    Shares
Nikola Čelan – Tvoj zakon

Pjesma je snimljena u suradnji s Petrom Radanovićem koji potpisuje aranžman, glazbenu produkciju i kompletan instrumental. Tematski, “Tvoj zakon” iz autentičnog iskustva propituje ljubav muškarca i žene danas, kroz prizmu fenomena narcizma, koji u suvremenim uvjetima opterećuje taj odnos. Konkretnije, može se reći da se pjesma bavi susretom empata i narcista, što se dodatno produbljuje pričom videa. U toj se situaciji u ambijentu netaknute prirode događa susret muškog i ženskog lika koje u dramski zaplet dovodi njihovo različito genetičko-bihevioralno programiranje i svjetonazor, predstavljeni različitim bojama leća kroz koje prelamaju svijet oko sebe.

Redatelj spota je Splićanin Eugen Bilankov, a uz autora glavni ženski lik tumači mlada glumica Karla Šola. U cijelosti je snimljen na lokaciji kanjona rijeke Cetine u Radmanovim Mlinicama kraj Omiša.

Radi se o prvom samostalnom singlu ovog glazbenika, koji je najavio kako će u narednih nekoliko mjeseci predstaviti još pjesama iz svoje radionice.

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X