Nina Bajsić objavila singl ‘Sound Of Spring’

Zagrebačka kantautorica zapažena po ulozi u prošlogodišnjoj predstavi ‘Soundtracku za film koji nije snimljen’ objavila je prigodni proljetni singl.

Nina Bajsić ‘Sound Of Spring’

“Sound Of Spring” naziv je novog singla, ujedno i novog poglavlja u radu zagrebačke kantautorice Nine Bajsić.

“Osim što najavljuje proljeće, najavljuje i istoimeni album, koji vas očekuje u istom ovom godišnjem dobu!”, riječi su najave na Facebook stranici, pa se može zaključiti da će se novi materijal pojaviti najkasnije za dva mjeseca.

Kao što je već kazano u uvodu Nina Bajsić imala je zapaženu vokalnu i glumačku ulogu u “Soundtracku za film koji nije snimljen”, hibridu radijske drame, kazališne predstave i koncerta – projektu RadioTeatra Bajsić u kojem je sudjelovao i beogradski kantautor Nenad Marić a.k.a. Kralj Čačka.

Nina je uz to tijekom prošle godine ostvarila i dva gostovanja u kvalitetnim nezavisnim projektima Eksperiment i Moonlight Sessions, stoga bi najavljeni album mogao Ninu Bajsić etablirati među vodeće domaće kantautorice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X