Norah Jones objavila album ‘Pick Me Up Off The Floor’

Nakon što je predstavila singlove poput ‘Were You Watching?’, ‘How I Weep’ i ‘I’m Alive’, nagrađivana glazbenica objavila je sedmi studijski album ‘Pick Me Up Off The Floor’. Na izdanju se našlo 11 novih pjesama, koje su nastale u suradnji s brojnim zanimljivim glazbenicima kao što su Nate Smith, Pete Remm, Mazz Swift i Dan Rieser.

Norah Jones (Foto: Clay Patrick McBride)

„Mislim da ovaj album posjeduje jedan mračniji ton. To nužno ne znači da je pesimističan, već da se osvrće na ljudsku potrebu za povezanošću. Neke od pjesama koje su se našle na njemu vrlo su osobne, ali se mogu primijeniti i na razne probleme s kojima se suočavamo. S druge strane, neke se odnose na općenite probleme, ali imaju vrlo osoban prizvuk”, komentirala je glazbenica.

Norah Jones ‘Pick Me Up Off The Floor’

Album je najavljen u ožujku ove godine, kad je Norah predstavila vodeći singl „I’m Alive”, koji je nastao je u razdoblju u kojem se glazbenica osjećala vrlo inspiriranom: „Ne znam koji je točan razlog, ali prethodne sam se godine osjećala kreativnijom nego ikad”, potvrdila. Pjesma je snimljena u Chicagu, a sa sobom donosi i osnažujuću poruku. Utjecajnoj se kantautorici u kreiranju singla pridružio Jeff Tweedy, član američkog sastava Wilco, a zajedno su sudjelovali i u snimanju video spota.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X