Norveška pop senzacija Sigrid u novom singlu i spotu slušatelje vodi u svemir

Nakon osvajanja priznanja za pjesmu ‘Head On Fire’ s Griffom na nedavno održanim NME dodjelama nagrada, norveška pop senzacija Sigrid objavljuje novi singl ‘It Gets Dark’ čime ujedno najavljuje svoj drugi album ‘How To Let Go’.

Sigrid ‘It Gets Dark’

Tijekom pandemije dvadesetpetogodišnja Sigrid napustila je Los Angeles kako bi se posvetila eksperimentiranju s pop alkemijom u Norveškoj, te se istovremeno posvetila samorefleksiji. Rezultat? Predstavila je dvije vrlo posebne pjesme: prošloljetni osnažujući singl “Mirror” i upravo objavljenu “It Gets Dark”!

Tekst najnovije pjesme još jednom prezentira njenu vještinu da svoja osobna proživljavanja predstavi na način da u njima mogu prepoznati i slušatelji, ali pokazuje i dvije strane njezine osobnosti. U slikovitom pratećem spotu Sigrid bježi u svemir, a u tome su joj pomogle redateljice Mirrora Femke Huurdeman i CANADA (koje su dosad surađivale sa zvijezdama kao što su Dua Lipa i Rosalia).

Baš kao i najnoviji singl i nadolazeći album oslanja se na njena razmišljanja o dvije njene osobnosti: jednoj koja vrijeme voli provoditi kuhajući ili u boravku u prirodi – na skijanju ili planinarenju u Norveškoj i drugoj – koja želi partijati. Ovaj „sukob interesa” vidljiv je i u glazbenom spotu, a kako bi nadogradila svemirsku temu, Sigrid je udružila snage i s aplikacijom za promatranje zvijezda “Star Walk 2”, koja obožavateljima dok slušaju “It Gets Dark” omogućuje otkrivanje posebnih zviježđa i istraživanje raznih čudesa noćnog neba.

Obje dosad otkrivene pjesme, “Mirror” i “It Gets Dark”, Sigridine su gromoglasne ode prihvaćanju loših vremena kako bi dobri trenuci mogli doći do izražaja (“It gets dark, so I can see the stars”) i naći će se na novom studijskom izdanju “How To Let Go”, nasljedniku hvaljenog prvijenca “Sucker Punch” iz 2019. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X