Nova imena Regiusa: Kojoti, Čudnoređe i Stereo banana

Poznato je šest od ukupno dvanaest izvođača koliko ih je najavljeno za sedmo izdanje jedinog festivala alternativne glazbe u Šibeniku.

regiusNakon  Fogsellersa, Kontradikshn te TBF-ovaca iz prvog kruga objave, organizatori Regiusa iz Udruge P.A.R.K. otkrili su još tri imena koja će rasplesati šibensku rivijeru 14. i 15. srpnja.  U drugom krugu pa do finala našli su se još Kojoti, Čudnoređe i Stereo banana.

Kojoti su se vratili na scenu nakon sedamnaest godina tišine čime su oduševili publiku, posebice fiju–briju generaciju. Čudnoređe je bend iz Zagreba, a glazbu koju donose teško je opisati jednom riječju; u njihovu stvaralaštvu ima svega, od punka preko rocka do šansone.Stereo banana je srpska senzacija koju voli MTVAdria, voli ih i Dubioza Kolektiv. Nevjerojatno energičan bend sa suludom kombinacijom elektronske ritmove i hip–hopa.

Festival će biti održan, kao i posljednjih godina, na prostoru bivše tvornice TEF, nedaleko stare gradske jezgre Šibenika.

Dnevne i festivalske ulaznice uskoro će biti u prodaji, a moći će se kupiti na nekoliko mjesta u Šibeniku te online.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X