Novi album Nine Inch Nailsa u rujnu

Nine Inch Nails su otkrili kako će 2. rujna objaviti svoje novo studijsko izdanje, naziva ‘Hesitation Marks’.

Trent Reznor (Foto: Universal Music)

Novi album Trent Reznor je snimao unazad nekoliko godina, zajedno s Atticus Ross i Alanom Moulderom, i ovo će biti njihov prvi potpuno novi materijal u posljednjih pet godina te ujedno i prvo izdanje za Polydor Records.

Najavni singl “Came Back Haunted” procurio je online i u kratkom roku se proširio internetom, uz prateće komentare oduševljenja brojnih fanova. U samo nekoliko sati, pjesma je imala više od 300.000 slušanja na Soundcloud kanalu benda, a vijest o novom materijalu našla se i među Top 10 trending tema na Twitteru.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TgwrxcO48N8[/youtube]

“Nisam bio potpuno iskren posljednjih nekoliko godina”,  priznao je Trent Reznor, “U tom periodu sam u tajnosti radio na potpuno novom albumu Nine Inch Nailsa, zajedno s Atticus Ross i Alanom Moulderom, i sretan sam što konačno mogu reći da je gotov i da zvuči jednostavno fenomenalno!”

Ovo ljeto Nine Inch Nails će zasvirati na brojnim festivalima, a tom prilikom će se uživo predstaviti i nova postava benda, koju sada čine Alessandro Cortini, Josh Eustis, Robin Finck, Trent Reznor i Ilan Rubin.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X