Novi album Vampire Weekenda je ‘gotov, a vinili za ploču već naručeni’

Frontmen Ezra Koenig predstavio je nove članove benda, obećao da su nove pjesme dobre i otkrio da je vinil za novu ploču već naručen.

  • 2
    Shares
Vampire Weekend (izvor: Wikipedia)

Bend je potvrdio da je njihovo četvrto studijsko izdanje završeno, gotovo upakirano i spremno za objavu. Vampire Weekend su ovaj vikend nastupili na End Of The Road festivalu, u britanskom Dorsetu, gdje je jedan nestrpljivi obožavatelj, u jednom trenutku, od Koeniga zahtijevao da kaže nešto o novom albumu.

“Kada izlazi novi album?”, uzvratio je Koenig, “Oh, koga briga? Ne, album je gotov. Pričati ćemo o tome kasnije.”

I kasnije je, zaista, objasnio.

“Ne želimo stvarati veliku frku oko toga, no ovo je prvi put da sviramo u Velikoj Britaniji poslije Reading & Leeds festivala 2014. Kada smo se obećali ovom festivalu, a bilo je to davno, nadali smo se da ćemo na njemu odraditi jedan pobjednički krug nakon izbacivanja novog albuma. No, eto, život ide dalje. Obećajemo da ćemo se u Britaniju vratiti uskoro, i da ćemo, pritom, svirati nove pjesme. I one su dobre – obećajem da jesu.”

No, nakon još jednog fanovskog grlatog pitanja, Koenig je odgovorio: “Da li je naručen vinil za novi album? Jest, no treba mu dugo vremena. Znate kakva je industrija. Baš je ovih dana u tvornicama vinila pravi krkljanac.”

Koenig je, tijekom koncerta, također iskoristio priliku da širu javnost, prvi put, upozna i s novim članovima benda, gitaristom Brianom Jonesom i klavijaturisticom Gretom Morgan, koji su u uskočili kao zamjena Rostamu Batmangliju.

Nikakvi detalji, poput imena albuma, datuma izlaska ili popisa pjesama, za sada, još uvijek nisu objavljeni.

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X