Novi sing-a-lot Valentinota Boškovića ‘Mala Praska’

Prvi brački astronaut iz 17. stoljeća, Valentino Bošković, objavio je novi singl ‘Mala Praska’ s albuma ‘Velika Praska’, koji je ujedno i posljednji singl s tog albuma.

Valentino Bošković ‘Mala Praska’

Putem Rovera koji trenutno uređuje Valentinotovu okućnicu na Marsotu, Valentino je poslao poruku: “Ova pisma je poruka Valentinota s Marsota ljudima na Zemlji: ako oćete jist velike praske, onda pustite male praske da narestu!”

Nakon začudnih, ali hvaljenih „VSSR-a” i „Marsovske Listine” te kompilacije „Vodič kroz galaksiju za redikule”, album Velika Praska sniman je od 2018. do danas, u dvije različite kuće uz dvije različite rijeke, Mrežnicu i Kupu. Sve su snimili i smislili Branko Dragičević i Josip Radić, uz suradnju sa Sašom Antićem i TBF-om na pjesmi „Adio Trafikonte” koja zatvara album. “Velika Praska” je besplatna, kao i cijeli Svemir, na ovom linku. Album je ove godine bio nominiran i za album godine na nezavisnoj glazbenoj novinarskoj nagradi “Rock&Off”.

“Na lito dok budete u mudantinama u plićaku doći će i LP-evi “Velike praske”. Postojat će i link za prednarudžbu albuma, a više o tome u sljedećim pressovima”, rekao je Mudri Brk.

Ostalo je još samo nešto manje od 25 godina do koncerta, za koji kartu možete kupiti ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X