Novi spot Davida Byrnea s prvog solo albuma nakon 14 godina

David Byrne podijelio je novi videospot za pjesmu ‘Everybody’s Coming To My House’ s novog albuma ‘American Utopia’. Prvi je to Byrneov solo album nakon 14 godina.

David Byrne (izvor: Wikipedia)

Videospot dolazi kao rezultat suradnje Byrnea i Detroit School of Arts. Kako navodi produkcijski tim složen oko Byrnea, ideja je bila radijskom i televizijskom odjelu umjetničke škole dati širom otvorene ruke po pitanju vlastitih ideja oko videospota. U spotu se pojavljuje i vokalni jazz ansambl škole.

Govoreći o videu, Byrne je izjavio: “Kada sam vidio što su učenici Detroit School of Artsa učinili sa mojom pjesmom, nisam mogao vjerovati. Njihovo je viđenje potpuno promijenilo način na koji sam ja osobno gledao pjesmu. Promijenilo se suštinsko značenje pjesme, shvatio sam da je u pjesmi riječ o inkluziji, prihvaćanju i društvu.”

Podsjetimo, David Byrne ovoga ljeta s novim albumom “American Utopia” dolazi i na zagrebački Jarun u sklopu INmusic festivala koji ove godine traje od 25-27. lipnja.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X