Novi super deluxe box set Kate Bush objavljen s greškama

Neki britanski fanovi Kate Bush koji su pohrlili u dućane i platili 90 funti u petak 16. studenog, kad je objavljen super deluxe box set, nisu baš sretni za ono što su dobili za svoju investiciju.

Naslovnica albuma ‘The Dreaming’ s izostavljenim imenom umjetnice

Prva greška uočena je na na hrptu debitantskog albuma “The Kick Inside” iz 1978. godine. Umjesto ispravnog naziva otisnuto je “The Kick Insde”.

“Oops. Ovo je čisti pakao za onog čiji je posao bio provjeriti ovo. U drugu ruku, to je dobar podsjetnik da možeš čitati o Kate Bush inSDE”, napisao je je jedan kupac, aludirajući vjerojatno na skraćenicu od Self-directed education, tj. alternativnu metodu učenja i usvajanja znanja za djecu kroz iskustvo, odgovornosti u kućanstvu, osobne interese i znatiželju.

Zatim na samoj naslovnici albuma “The Dreaming” nije otisnuo ime Kate Bush, kako je inače bilo na originalnom izdanju, a u svjetlu nesretnog tipfelera “The Kick Insde” taj izostanak imena i prezimena umjetnice s naslovnice se sve više gleda kao na propust, a ne namjerni dotez dizajner i urednika izdanja.

Super deluxe box set objavljen u petak 16. studenog sadrži vinilne albume “The Kick Inside” (1978), “Lionheart” (1978), “Never For Ever” (1980), “The Dreaming” (1982), “Hounds Of Love” (1985), “The Sensual World” (1989) i ‘”The Red Shoes” (1993).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X