Novim zvukom u novoj pjesmi Luce najavljuje svoj album prvijenac

Talentirana i afirmirana kantautorica LUCE, nakon tri izvrsno prihvaćena singla ‘Bar još tren’, ‘Vraćam se’ i ‘Otkucaji’ predstavlja svoj četvrti singl ‘Još i sad’ sa svog nadolazećeg, prvog studijskog albuma koji će svjetlo dana ugledati na jesen.

Luce (Foto: promo)

Besprijekornog vokala i prepoznatljive boje od prvog pojavljivanja, Luce oduševljava publiku i kritiku. Novi singl  ‘Još i sad’ je u kratkom roku dospio na 33. mjesto nacionalne top liste radijskog emitiranja HRtop 40.

Luce se i ovdje autorski potpisuje pod glazbu i tekst pjesme, dok je za njenu zvučnu sliku zaslužan glazbeni producent i aranžer Srđan Sekulović Skansi.

Veseli me ova suradnja obzirom da mi je pružila novo iskustvo u pristupu studijskog rada, gdje su ovog puta u snimanju pjesme sudjelovali i članovi mog pratećeg benda: Danko Kadijević, Marino Vinja, Dominik Žagmešter i Filip Pavić, odsviravši sve dionice uživo, kao i gostujući gudači Matej Milošev i Dean Melki. Već smo mjesec dana u studiju, naveliko radimo na mom albumu prvijencu koji bi po planu trebao izaći krajem rujna. Skansi je donio novu svježinu u zvuku što će se čuti i u mojim narednim novim pjesmama. Moram priznati da sam u ovoj suradnji otkrila neki malo drugačiji dio sebe, istovremeno se otvorivši prema nekim do sada mi neočekivanim glazbenim izričajima”, izjavila je Luce opisavši svoju novu pjesmu kao pjesmu koja govori o svim onim odnosima u kojima ljubav nije bila dovoljna da bi veza opstala te o prihvaćanju rastanka i razdvojenosti kao zdravije opcije, iako emocije još postoje.

U Ljubljani je snimljen i prateći video broj pod redateljskom palicom Tvrtka Barišića aka Vidokka koji je do sada surađivao s poznatim glazbenicima poput grupa Pavel, Headoneast, Detour i Mangroove. Uz Lucu se u ovom kolorističnom industrial spotu, dinamične montaže i kadrova pojavljuje model Domagoj Čavlek.

U bližoj budućnosti Luce možete slušati i gledati 15. svibnja u Zagrebu u Kulturnom centru Mesnička gdje će svoj dosadašnji autorski rad predstaviti u ogoljenim i intimnim aranžmanima i interpretaciji te 07. lipnja gdje će sa svojim pratećim bendom biti dio programa ovogodišnjeg internacionalnog uličnog festivala ‘Cest is d Best’.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X