Obitelj ne očekuje da će Anne Heche preživjeti prometnu nesreću

Američka glumica bit će isključena s uređaja za održavanje života nakon što se utvrdi jesu li njezini organi sposobni za doniranje nakon teškog sudara u kojem je izgorio njezin automobil.

Anne Heche (foto: Mingle Media TV/Wikipedia)

Obitelj Anne Heche kaže da se “ne očekuje da će glumica preživjeti” težak sudar u kojem je njezino vozilo prošlog petka progutao plamen.

Obitelj je u priopćenju preko predstavnika rekla da je pretrpjela “tešku anoksičnu ozljedu mozga” i da je sada na aparatima za održavanje života kako bi se utvrdilo jesu li njezini organi održivi za donaciju.

“Želimo zahvaliti svima na njihovim lijepim željama i molitvama za Annein oporavak i zahvaliti predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za Anne u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills”, stoji u priopćenju. “Nažalost, zbog svoje nesreće, Anne Heche pretrpjela je tešku anoksičnu ozljedu mozga i ostaje u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživjeti.”

“Anne je imala golemo srce i dirnula je svakoga koga je srela svojim velikodušnim duhom”, dodaje se u izjavi. “Više od svog izvanrednog talenta, smatrala je širenje dobrote i radosti svojom životnom zadaćom. Bit će zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog svoje svjetlosti.”

Policija je u četvrtak rekla CNN-u da istražuje je li Heche bila pod utjecajem u vrijeme incidenta nakon vađenja krvi, ali da je “potrebno dodatno testiranje kako bi se isključile bilo kakve tvari koje su davane u bolnici”, rekla je policajka Annie Hernandez. Jučer je javljeno da nije bila pod utjecajem alkohola, ali u krvi joj je pronađen kokain.

Heche se u petak pri brzini zabila svojim automobilom u kuću u četvrti Mar Vista u Los Angelesu, u blizini vlastite kuće. Sudar je izazvao požar za koji je, prema izvješćima, trebalo sat vremena da se ugasi.

Stanar kuće prošao je bez ozljeda; susjedi su za Fox News rekli da je auto probio kroz kuću. “Prozori su bili razbijeni, pa sam otvorio stražnja vrata auta. [Heche] je odgovorila i rekla da nije dobro. Znam da je nisu izvukli iz auta dok vatra nije bila gotovo ugašena.”

Heche (53) poznata je po svom radu na filmovima uključujući remake “Psiha”, “Donnie Brasco” i “Cedar Rapids”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X