Objavljen Let 3 ft. Tereza Kesovija ‘Sam u vodi’

‘Sam u vodi’ u novom ruhu izvode Tereza Kesovija i Prlja, s nadolazećeg novog albuma Leta 3. Koncertna promocija najavljena je na prvoj petoljetki AntiValentinova, u subotu 15. veljače u zagrebačkom Boćarskom domu.

Tereza Kesovija (Foto: Boris Štajduhar)

“Sam u vodi” jedan je od neizostavnih hitova iz velike i uspješne diskografije Leta 3 objavljen davne 1989. na njihovom mitskom albumu “Two dogs fuckin'”. Sada nam predstavljaju novu, fantastičnu verziju koju su realizirali s jednom od diva naše glazbene scene, legendarnom Terezom Kesovijom. Njezin specifičan glas uklopili su se uz Prljin vokal te uz nove aranžmane stvorili novu pjesmu.

„Kada sam bio mali padao sam u nesvijest kad je pjevala, kad udahne osvoji cijeli svijet pa sam često maštao o suradnji i uvijek mislio da je to nemoguće. Tereza je nevjerojatna jaka osoba koja ima ogromnu energiju, fenomenalan glas, očito zato može otpjevati ovu zahtjevnu pjesmu koja traje 10 minuta u kojoj se nježno pjeva i neljudski urliče… Uz Prlju to može samo Tereza!“ – kaže Mrle, a Prlja dodaje: „Ona je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Moj bonton mi nalaže da ne spominjem njezinu dob, ali pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres. Sretan sam i ponosan što sam dobio priliku s takvom veličinom dijeliti mikrofon i pjesmu.“

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X