Objavljen live album Iron Maidena s trostruko rasprodanog koncerta u Mexico Cityju 2019. godine

Iron Maiden u posljednjih su dva desetljeća konzistentni u kvaliteti izdanja, ali i u načinu objavljivanja izdanja. Uvijek bi izbacili studijski album, nakon čega bi uslijedila turneja, a potom bi pao live album.

Iron Maiden ‘Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico City’

Ove su godine odlučili ići mimo obrasca pa tako ove godine objavljuju live album “Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico City”, drugi live album nakon posljednjeg studijskog albuma heavy-metal velikana “The Book of Souls”.

Izdanje uključuje tri rasprodana koncerta u Mexico Cityju u rujnu prošle godine, a set-lista je obuhvaćala sve od čuvenog debitantskog albuma benda iz 1980. godine pa studijskog albuma iz 2006. godine “A Matter of Life and Death”.

U glavnom gradu Meksika, Maideni su prošle godine izvodili hitove koji su se već nalazili na prijašnjim live albumima, kao što su “Fear Of The Dark”, “The Number Of The Beast” i “Run To The Hills”, kao i pjesme koje su tek zablistale na live izdanju, kao što je to primjerice “For The Greater Good of God”.

“Nights of the Dead, Legacy of the Beast: live in Mexico City” dolazi na dvostrukom CD-u i trostrukom LP-u, koji su dostupni u svim Dancing Bear prodavaonicama te na web shopu www.dancingbear.hr.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X