Objavljen live album Iron Maidena s trostruko rasprodanog koncerta u Mexico Cityju 2019. godine

Iron Maiden u posljednjih su dva desetljeća konzistentni u kvaliteti izdanja, ali i u načinu objavljivanja izdanja. Uvijek bi izbacili studijski album, nakon čega bi uslijedila turneja, a potom bi pao live album.

Iron Maiden ‘Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico City’

Ove su godine odlučili ići mimo obrasca pa tako ove godine objavljuju live album “Nights of the Dead, Legacy of the Beast: Live in Mexico City”, drugi live album nakon posljednjeg studijskog albuma heavy-metal velikana “The Book of Souls”.

Izdanje uključuje tri rasprodana koncerta u Mexico Cityju u rujnu prošle godine, a set-lista je obuhvaćala sve od čuvenog debitantskog albuma benda iz 1980. godine pa studijskog albuma iz 2006. godine “A Matter of Life and Death”.

U glavnom gradu Meksika, Maideni su prošle godine izvodili hitove koji su se već nalazili na prijašnjim live albumima, kao što su “Fear Of The Dark”, “The Number Of The Beast” i “Run To The Hills”, kao i pjesme koje su tek zablistale na live izdanju, kao što je to primjerice “For The Greater Good of God”.

“Nights of the Dead, Legacy of the Beast: live in Mexico City” dolazi na dvostrukom CD-u i trostrukom LP-u, koji su dostupni u svim Dancing Bear prodavaonicama te na web shopu www.dancingbear.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X