Objavljen prvi teaser trailer za novu sezonu ‘Narcosa’, poznat i datum premijere

Nakon vrlo škrtih informacija, slika i objava sa seta, iz Netflixa su podijelili i prvi teaser trailer novih epizoda Narcosa.

  • 23
    Shares
Narcos: Mexico, isječak iz trailera za četvrtu sezonu Netflixove serije Narcos (izvor: YouTube)

Netflix je potvrdio i datum premijere – četvrta sezona, smještena u Meksiko, u 80-te, stiže na ekrane 16. studenog ove godine. Novi teaser koncentriran je na nove zvijezde serije, agenta Kikija Camarenu, kojeg glumi Michael Peña i Diega Lunu, koji će tumačiti narkobosa Guadalajara kartela, Félixa Gallarda.

Nova sezona će, dakle, izbaciti potpuno novu lokaciju i potpuno nove likove. Priča s Kolumbijom je završena, a narativ seli u Meksiko. Vrijeme radnje smješteno je u 80-te, a priča prati agenta DEA-a Kikija Camarenu koji, zajedno sa svojom obitelji, po službenoj dužnosti, seli u Guadalajaru kako bi radio na incijativi za razbijanje Guadalajara kartela.

U medijskom priopćenju iz Netflixa su opisali: “Narcos: Mexico” istražiti će izvorišta modernog rata protiv droge, vraćajući se na sam njegov početak, u vrijeme kada je meksički narkotrafikantski svijet funkcionirao kao labava i neorganizirana konfederacija nezavisnih uzgajivača i dilera.”

  • 23
    Shares

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X