Objavljen prvi teaser za devetu epizodu ‘Ratova zvijezda’

‘The Rise Of Skywalker’ stiže u kina u prosincu.

  • 11
    Shares
“Star Wars: Episode IX — The Rise” Of Skywalker

Obožavatelji Ratova zvijezda napokon su dočekali prvi pogled na devetu epizodu seijala koja će nositi naslov “The Rise of Skywalker”.

Teaser je prikazan u sklopu panela u Chicagu, a u njemu možemo vidjeti i pokojnu Carrie Fisher u ulozi princeze Leije, koja je umonitrana u film iz neiskorištenih scena iz nastavka “The Force Awakens”.

“Ulogu nismo mogli dodijeliti nekom drugom, a lik nije mogao jednostavno nestati,” rekao je režiser J.J. Abrams. “Nekim čudom ostalo je dovoljno scena iz “Force Awakens” koje smo mogli iskoristiti da nastavimo njezinu priču.”

Poznati lik Lando Calrissian kojeg igra Billy Dee Williams vratit će se u serijal po prvi put nakon sedme epizode “Povratak Jedija” iz 1983. godine, a trailer prikazuje i Rey (Daisy Ridley) kako koristi svjetlosni mač, zbog čega fanovi misle da će u filmu biti Jedi koji se bori na strani otpora. Tu su i novi droid D-0 i zli Kylo Ren (Adam Driver) kojeg vidimo u borbi protiv neprijatelja u šumi.

Abrams je naveo kako priča ne slijedi izravno nakon završetka prethodne epizode, već nešto kasnije. Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson i Richard E. Grant su neki od glumaca koji će se pojaviti u devetoj epizodi, a pridružit će im se i Mark Hamill.

Film dolazi u kina u prosincu.

  • 11
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X