Objavljen prvi trailer Disneyjeve igrane ‘Mulan’

Igrana verzija animiranoga klasika iz 1998. stiže u ožujku sljedeće godine.

“Mulan” (foto: Screenshot)

Disney je otkrio prvi trailer filma ‘Mulan’, igranog remakea animiranog klasika iz 1998. godine. Najava je prikazna u nedjelju za vrijeme finalne utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu za žene koju su igrale Sjedinjene Američke Države i Nizozemska.

“Kad kineski car donese proglas koji traži da po jedan muškarac iz svake obitelji mora služiti u carskoj vojsci i sudjelovati u obrani zemlje od osvajača sa sjevera, Hua Mulan, najstarija kći slavnog ratnika zauzima mjesto svog bolesnog oca maskiravši se u muškarca,” prenosi Disney.

Naslovnu ulogu tumači Yifei Liu, a režiju filma koji u kina stiže 27. ožujka 2020. potpisuje Niki Caro. U drugim ulogama pojavljuju se i Jet Li te zvijezda filma “Rogue One”, Donnie Yen. Još se ne zna tko će igrati zmaja Mushua kojemu je u izvorniku glas dao Eddie Murphy.

“Mulan” je šesti u nizu Disneyjevih crtića koji su u posljednje tri godine dobili svoje igrane verzije, a prethodili su mu “Beauty and the Beast”, “The Jungle Book”, “Dumbo”, “Aladdin” te “The Lion King” koji dolazi ovaj tjedan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X