Objavljen prvi trailer Disneyjeve igrane ‘Mulan’

Igrana verzija animiranoga klasika iz 1998. stiže u ožujku sljedeće godine.

“Mulan” (foto: Screenshot)

Disney je otkrio prvi trailer filma ‘Mulan’, igranog remakea animiranog klasika iz 1998. godine. Najava je prikazna u nedjelju za vrijeme finalne utakmice Svjetskog prvenstva u nogometu za žene koju su igrale Sjedinjene Američke Države i Nizozemska.

“Kad kineski car donese proglas koji traži da po jedan muškarac iz svake obitelji mora služiti u carskoj vojsci i sudjelovati u obrani zemlje od osvajača sa sjevera, Hua Mulan, najstarija kći slavnog ratnika zauzima mjesto svog bolesnog oca maskiravši se u muškarca,” prenosi Disney.

Naslovnu ulogu tumači Yifei Liu, a režiju filma koji u kina stiže 27. ožujka 2020. potpisuje Niki Caro. U drugim ulogama pojavljuju se i Jet Li te zvijezda filma “Rogue One”, Donnie Yen. Još se ne zna tko će igrati zmaja Mushua kojemu je u izvorniku glas dao Eddie Murphy.

“Mulan” je šesti u nizu Disneyjevih crtića koji su u posljednje tri godine dobili svoje igrane verzije, a prethodili su mu “Beauty and the Beast”, “The Jungle Book”, “Dumbo”, “Aladdin” te “The Lion King” koji dolazi ovaj tjedan.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X