Objavljen trailer novog Deppovog ‘Hunter S. Thompson’ filma

Online je trailer za film ‘The Rum Diary’ s Johnnyjem Deppom u glavnoj ulozi. ‘The Rum Diary’ je temeljen na istoimenoj knjizi Huntera S. Thompsona, napisanoj 1958. godine, a objavljenoj puna četiri desetljeća kasnije.

Prizor iz filma ‘The Rum Diary’

Radnja prati njujorškog novinara Paula Campa koji dolazi u Puerto Rico gdje se susreće s korumpiranim biznismenom, njegovom zaručnicom, a stvari se dodatno kompliciraju zahvaljujući i velikim količinama alkohola i opijata. Riječ je o drugoj po redu filmskoj adaptaciji književnog predloška rodonačelnika gonzo novinarstva Huntera S. Thompsona u kojem se Johnny Depp, koji je sa slavnim novinarom i piscem bio prijatelj, pojavljuje u glavnoj ulozi.Depp je Thompsona utjelovio u sad već kultnom „Strah i prijezir u Las Vegasu“ iz 1998. kojim je i sam pisac bio zadovoljan.

„The Rum Diary“ imao je poput same knjige dugo i teško putovanje do velikog platna. Bio je planiran već početkom 2000. godine, no uslijedile su brojne komplikacije. U jednom trenutku je redatelj trebao biti Benicio Del Torro koji u „Strahu i Prijeziru u Las Vegasu“ glumi Thompsonovog odvjetnika Oscara Acostu. U međuvremenu je Hunter S. Thompson 2005. sebi oduzeo život u 67. godini jer je odlučio ne čekati starost koje se grozio.

Projekta se ozbiljno uhvatio GK Films, a na redateljski stolac je sjeo Bruce Robinson poznat po filmu „Withnail And I“, a zanimljivo je da zbog problema s alkoholom i stvaralačke krize nije režirao punih dvadeset godina. Film je pak bio snimljen još 2009. ali je za premijeru očigledno trebao „odležati“ još dvije godine.

U filmu se pored Deppa pojavljuju i Amber Heard, Richard Jenkins, Giovanni Ribisi i Aaron Eckhart.

Američka premijera filma „The Rum Diary“ bit će održana 28. listopada, a britanska 4. studenog. Nakon toga je na redu Europa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X