Objavljen trailer novog Deppovog ‘Hunter S. Thompson’ filma

Online je trailer za film ‘The Rum Diary’ s Johnnyjem Deppom u glavnoj ulozi. ‘The Rum Diary’ je temeljen na istoimenoj knjizi Huntera S. Thompsona, napisanoj 1958. godine, a objavljenoj puna četiri desetljeća kasnije.

Prizor iz filma 'The Rum Diary'

Radnja prati njujorškog novinara Paula Campa koji dolazi u Puerto Rico gdje se susreće s korumpiranim biznismenom, njegovom zaručnicom, a stvari se dodatno kompliciraju zahvaljujući i velikim količinama alkohola i opijata. Riječ je o drugoj po redu filmskoj adaptaciji književnog predloška rodonačelnika gonzo novinarstva Huntera S. Thompsona u kojem se Johnny Depp, koji je sa slavnim novinarom i piscem bio prijatelj, pojavljuje u glavnoj ulozi.Depp je Thompsona utjelovio u sad već kultnom „Strah i prijezir u Las Vegasu“ iz 1998. kojim je i sam pisac bio zadovoljan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-m0yqS3jodU[/youtube]

„The Rum Diary“ imao je poput same knjige dugo i teško putovanje do velikog platna. Bio je planiran već početkom 2000. godine, no uslijedile su brojne komplikacije. U jednom trenutku je redatelj trebao biti Benicio Del Torro koji u „Strahu i Prijeziru u Las Vegasu“ glumi Thompsonovog odvjetnika Oscara Acostu. U međuvremenu je Hunter S. Thompson 2005. sebi oduzeo život u 67. godini jer je odlučio ne čekati starost koje se grozio.

Projekta se ozbiljno uhvatio GK Films, a na redateljski stolac je sjeo Bruce Robinson poznat po filmu „Withnail And I“, a zanimljivo je da zbog problema s alkoholom i stvaralačke krize nije režirao punih dvadeset godina. Film je pak bio snimljen još 2009. ali je za premijeru očigledno trebao „odležati“ još dvije godine.

U filmu se pored Deppa pojavljuju i Amber Heard, Richard Jenkins, Giovanni Ribisi i Aaron Eckhart.

Američka premijera filma „The Rum Diary“ bit će održana 28. listopada, a britanska 4. studenog. Nakon toga je na redu Europa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X