Objavljena prva fotografija Joaquina Phoenixa kao novog Jokera

Redatelj Todd Phillips pustio je prvu fotografiju Joaquina Phoenixa u ulozi koja će najvjerojatnije potaknuti nove kontroverze.

  • 69
    Shares
Joaquin Phoenix (izvor:  YouTube)

Otkrivena je prva fotografija novog Jokera, Joaquina Phoenixa, a prvo što upada u oči jest da je Phillipsov i Scorsesejov Joker lišen nekakvog karnevalskog make-upa i napadnih kostima. Phillips je, u objavi na Twitteru, sliku nazvao Arthur, kao Arthur Fleck, imenom koje će njegov Joker ponijeti prije nego što postane Princ kriminala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Arthur.

Objavu dijeli Todd Phillips (@toddphillips1)

Ono što za sada znamo o filmu jest da će Joker, po Phillipsovoj i Scorsesevoj ideji, u filmu koji će objasniti Jokerovo podrijetlo glumiti propalog komičara, da producent i redatelj nastoje snimiti najmračnijeg Jokera do sada i da će se film, kako studio opisuje, posvetiti tomu da “uđe u svijet čovjeka kojeg društvo više ne uzima u obzir, a da se pritom ne radi tek o gruboj karakternoj studiji, nego o široj opomeni čovječanstvu.”

Film je, kako smo već pisali, ponio jednostavni naslov “Joker” i dobio budžet od 50 milijuna dolara.

Robert De Niro u filmu bi trebao tumačiti ulogu televizijskog voditelja koji je imao formativni utjecaj na sve ono što Joker kasnije postane. Kako iz scenarija najavljuje redatelj Todd Phillips, De Niro ne bi trebao biti niti pozitivna niti negativna figura. Film od svojih junaka traži da budu više sivi nego crno-bijeli, uobličio je redateljsku politiku Hollywood Reporter. Što se tiče ostale glumačke postave, Frances Conroy trebala bi tumačiti ulogu Penny, Jokerove majke, a Zazie Beetz (“Deadpool 2”) već je dogovorila ulogu samohrane majke koja zapne za oko građaninu Arthuru Flecku.

  • 69
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh