Objavljena prva fotografija Marise Abele kao Amy Winehouse u biografskom filmu ‘Back to Black’

Snimanje projekta trebalo bi započeti 16. siječnja u Londonu.

Marisa Abela kao Amy Winehouse (foto: Focus Features)

Biografski film o Amy Winehouse “Back to Black” objavio je prvu sliku glumice Marise Abele u ulozi britanske pjevačice. Snimanje projekta trebalo bi započeti 16. siječnja u Londonu.

Film režira Sam Taylor-Johnson (“Nowhere Boy”) prema scenariju Matta Greenhalgha, Back a radnja prati Amyne “živahne godine života u Londonu u ranim godinama i njezino intenzivno putovanje do slave.” Film ima punu podršku oca pjevačice, Mitcha Winehousea, a sadržavat će i pjesme iz njezinog kataloga.

“Moja veza s Amy započela je kad sam napustio koledž i visio u kreativno raznolikoj londonskoj četvrti Camden. Dobio sam posao u legendarnom Koko Clubu i još uvijek mogu zamisliti svaki štand na tržnici, vintage dućan i ulicu”, rekao je Johnson u izjavi. “Nekoliko godina kasnije, Amy je napisala svoje bolno iskrene pjesme dok je živjela u Camdenu. Kao i kod mene, postao je dio njezine DNK.”

“Prvi put sam je vidio kako nastupa na talent showu u Ronnie Scott’s Jazz Clubu u Sohou i odmah je bilo očito da nije samo ‘talent’… bila je genijalna. Kao filmaš ne možete tražiti više. Osjećam se uzbuđeno i ponizno što imam priliku realizirati Amynu prekrasno jedinstvenu i tragičnu priču u kinu popraćenu najvažnijim dijelom njezine ostavštine – njezinom glazbom. Potpuno sam svjestan odgovornosti, sa svojim scenarističkim suradnikom Mattom Greenhalghom stvorit ću film koji ćemo svi zauvijek voljeti i cijeniti. Baš kao i samu Amy.”

Abela je najpoznatija po ulogama u televizijskim serijama “Industry” i “COBRA”.

Mitch Winehouse bio je uporan u odabiru relativno nepoznate glumice da glumi njegovu kćer. “Vjerujem da će to biti nepoznata, mlada, engleska – londonska, cockney – glumica koja pomalo sliči Amy,” rekao je još 2018., dodajući, “Želimo nekog tko će portretirati Amy kao… smiješnu, briljantnu, šarmantnu i užasnu osoba kakva je bila.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X