One Dread objavile video spot za pjesmu ‘Mr. Nicey Nice’

One Dread će svoj prvi autorski album objaviti ove godine za PDV Records.

One Dread ‘Mr. Nicey Nice’

One Dread su zagrebački reggae/dancehall sastav kojeg čine TNT vokalna sekcija i četvorica instrumentalista, čiji je prvi autorski singl “Remembering” digitalno objavljen 2021. godine.

Drugi singl, “Migthy Lioness”, za koji su snimili i svoj prvi video spot objavljen je 2022. godine, a 2023. godinu, kad izlazi i prvi autorski studijski album, započinjemo novim, upravo objavljenim trećim singlom i pratećim video uratkom, za pjesmu “Mr. Nicey Nice”.

Za snimanje i montažu videa zaslužan je Val Pulić, režiju i scenarij potpisuje Tena Starčević, make up Maja Bituh, koreografija Ingeborg Reichel, plesači u videu su Paula Dojkić, Nika Drenski, Karla Furdek, Marko Laganović, Tamara Martinović, Matija Žilavčić i Maša Žilavčić.

Za glazbu i tekst singla zaslužna je Tena Starčević, aranžman One Dread (Tea Anzulović, Goran Egić, Borna Ivezić, Ivan Perković, Matej Smiljanić, Nika Starčević, Tena Starčević), saksofon Lujo Parežanin, mix Robert Martinović, master Audioeggs (Goran Egić), a koncertna promocija singla “Mr. Nicey Nice” održala se u četvrtak  5. siječnja u klubu Dva Osam.

TNT trio (Tea, Nika, Tena), svojim troglasnim vokalnim linijama, One Dread čini jedinstvenim glazbenim sastavom na ovim prostorima zbog čega je svaki od njihovih koncerata poseban doživljaj. Bend je odsvirao preko 400 koncerata diljem Hrvatske i regije, a osim klupskih svirki često se penju i na pozornice svjetskih i domaćih festivala. Iako je sastav baziran na reggae i srodnim žanrovima, glazbene preferencije svih uključenih doprinose veoma zanimljivom spoju raznih glazbenih pravaca. Third World, Bob Marley, Inner Circle, Alborosie, Steel Pulse samo su neki od izvođača čije pjesme One Dread uspješno obrađuje, a svoj prvi autorski album će objaviti ove godine za PDV Records.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X