Osnovnoškolci snimili spotove podrške Dušanu Kojiću Koji iz Discipline kičme

Oko osamdeset učenika iz osnovne škole ‘Branko Radičević’ iz Odžaka u Srbiji okupilo se sa grupom svog profesora Mirka Miljkovića kako bi snimilo pjesme ‘Mama i tata’ i ‘Neukusu treba reći Ne’ u znak podrške frontmenu i basistu grupe Disciplina kičme koji se oporavlja od posljedica moždanog udara.

Dušan Kojić Koja (Foto: Vedran Metelko)

“Smatram da je muzička kultura važna za razvoj svakog deteta, bez obzira da li je reč o ozbiljnoj muzici, rokenrolu, ili nekoj drugoj vrsti muzike. Razgovarali smo, slušali muziku i shvatio sam da je njihovo interesovanje veliko. Pošto se i ja dugo bavim muzikom, prepoznao sam njihovu želju da pevaju i budu deo spota podrške koji mi lokalni muzičari šaljemo Dušanu Kojiću, frontmenu Discipline kičme”, izjavio je profesor Mirko Miljković tijekom snimanja video spota s mališanima iz Odžaka u intervjuu za Kanal 25.

Miljković kaže kako je sve počelo na satima glazbenog odgoja gdje je s djecom preslušavao pjesme Discipline kičme koje su se djeci jako svidjele. Spot je sniman u Odžacima na parkingu C-bloka u centru grada. Djeca su na snimanje došla s roditeljima i bakama i djedovima prije nekoliko dana, a Miljković je najavio kako će video spotovi uskoro biti montirani i predstavljeni javnosti.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X