Osnovnoškolci snimili spotove podrške Dušanu Kojiću Koji iz Discipline kičme

Oko osamdeset učenika iz osnovne škole ‘Branko Radičević’ iz Odžaka u Srbiji okupilo se sa grupom svog profesora Mirka Miljkovića kako bi snimilo pjesme ‘Mama i tata’ i ‘Neukusu treba reći Ne’ u znak podrške frontmenu i basistu grupe Disciplina kičme koji se oporavlja od posljedica moždanog udara.

Dušan Kojić Koja (Foto: Vedran Metelko)

“Smatram da je muzička kultura važna za razvoj svakog deteta, bez obzira da li je reč o ozbiljnoj muzici, rokenrolu, ili nekoj drugoj vrsti muzike. Razgovarali smo, slušali muziku i shvatio sam da je njihovo interesovanje veliko. Pošto se i ja dugo bavim muzikom, prepoznao sam njihovu želju da pevaju i budu deo spota podrške koji mi lokalni muzičari šaljemo Dušanu Kojiću, frontmenu Discipline kičme”, izjavio je profesor Mirko Miljković tijekom snimanja video spota s mališanima iz Odžaka u intervjuu za Kanal 25.

Miljković kaže kako je sve počelo na satima glazbenog odgoja gdje je s djecom preslušavao pjesme Discipline kičme koje su se djeci jako svidjele. Spot je sniman u Odžacima na parkingu C-bloka u centru grada. Djeca su na snimanje došla s roditeljima i bakama i djedovima prije nekoliko dana, a Miljković je najavio kako će video spotovi uskoro biti montirani i predstavljeni javnosti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X