Tko je dobio DVD+CD album Tram 11 ‘Jedanajstica u Domu sportova’

Ravno do dna je podijeli dva primjerka DVD+CD live albuma grupe Tram 11, u izdanju Menarta, snimljenog na legendarnom povratničkom koncertu u Domu sportova.

Tram 11 – Jedanajstica u Domu sportova

22 pjesme na DVD-u i 15 pjesama na CD-u nalazi se naTram 11 live DVD + CD izdanju „Jedanajstica u Domu sportova“. Materijal je snimljen na velikom koncertu održanom 11. 11. 2017. u zagrebačkom Domu sportova.

Na taj su dan, nakon 14 godina pauze, Tram 11 rasprodali veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova, i to čak mjesec i pol dana uoči koncerta. Bio je to veliki povratnički koncert dvojca koji je izazvao zanimanje, ne samo ljudi u hip-hop krugovima, nego i puno šire javnosti. Postao je to koncert za koji se s pravom postavlja pitanje „Gdje si bio 11. 11. 2017.?“. S koliko se nestrpljenja čekao povratak Tram 11, pokazao je i ogroman interes obožavatelja za remasterirano CD i LP izdanje „Čovječe ne ljuti se“, objavljeno netom prije koncerta. Fanovi svih generacija satima su čekali kako bi dobili potpis hip hop velikana Targeta i Generala Wooa, a kad se pojavila “Jedanajstica u Domu sportova”, postala je najprodavanije domaće izdanje proteklih tjedana.

Ravno do dna je podijelio dva primjerka “Jedanajstice”. Točan odgovor na pitanje: Kojeg datuma je održan legendarni povratnički koncert Tram 11 u Domu sportova? glasi: 11. studenog 2017. godine. “Jedanajsticu” su dobili Damir Banjac i Mario Babić. Dobitnici će svoje primjerke dobiti poštom.

Zadnje od Vijesti

Umro je Bill Withers

Pjevač koji će zauvijek ostati upamćen po evergrinu 'Ain't No Sunshine' umro
Idi na Vrh
X