Tko je dobio DVD+CD album Tram 11 ‘Jedanajstica u Domu sportova’

Ravno do dna je podijeli dva primjerka DVD+CD live albuma grupe Tram 11, u izdanju Menarta, snimljenog na legendarnom povratničkom koncertu u Domu sportova.

Tram 11 – Jedanajstica u Domu sportova

22 pjesme na DVD-u i 15 pjesama na CD-u nalazi se naTram 11 live DVD + CD izdanju „Jedanajstica u Domu sportova“. Materijal je snimljen na velikom koncertu održanom 11. 11. 2017. u zagrebačkom Domu sportova.

Na taj su dan, nakon 14 godina pauze, Tram 11 rasprodali veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova, i to čak mjesec i pol dana uoči koncerta. Bio je to veliki povratnički koncert dvojca koji je izazvao zanimanje, ne samo ljudi u hip-hop krugovima, nego i puno šire javnosti. Postao je to koncert za koji se s pravom postavlja pitanje „Gdje si bio 11. 11. 2017.?“. S koliko se nestrpljenja čekao povratak Tram 11, pokazao je i ogroman interes obožavatelja za remasterirano CD i LP izdanje „Čovječe ne ljuti se“, objavljeno netom prije koncerta. Fanovi svih generacija satima su čekali kako bi dobili potpis hip hop velikana Targeta i Generala Wooa, a kad se pojavila “Jedanajstica u Domu sportova”, postala je najprodavanije domaće izdanje proteklih tjedana.

Ravno do dna je podijelio dva primjerka “Jedanajstice”. Točan odgovor na pitanje: Kojeg datuma je održan legendarni povratnički koncert Tram 11 u Domu sportova? glasi: 11. studenog 2017. godine. “Jedanajsticu” su dobili Damir Banjac i Mario Babić. Dobitnici će svoje primjerke dobiti poštom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X