Otvorena je lista želja za 13. INmusic festival

Trinaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 25. – 27. lipnja 2018. godine na već dobro poznatoj lokaciji – Otoku hrvatske mladeži na jezeru Jarun u Zagrebu, a prilikom kreiranja lineupa za 2018. godinu uzet će se u obzir i želje publike.

INmusic festival (Foto: Filip Bušić)
INmusic festival (Foto: Filip Bušić)

Publika će i za iduće izdanje INmusica pomoći pri odabiru novih velikih glazbenih izvođača koji će posjetiti zagrebački Jarun. Upravo zbog publike INmusic festival nastoji biti sve bolji i bolji te je otvorena lista želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje glazbene favorite koje bi voljeli vidjeti i čuti na trinaestom INmusicu. Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača. Tko će nastupiti na INmusicu #13 i posjetiti Zagreb ovisi o mnogim faktorima, prvenstveno o rasporedu turneja izvođača. Nastavno na tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa organizatori obećavaju kako će se i za trinaesto izdanje INmusica potruditi osigurati sjajan festivalski program.

Ulaznice za INmusic festival #13 već sada su dostupne! Cijena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 300 kuna (+ troškovi transakcije). Early bird ulaznice po najpovoljnijoj cijeni mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X