Otvorene su prijave za program Čuješ?! Drugačije

Koncert će se održavati 23. studenog u prostorima AKC Attacka, koji je odlučio pomoći KSET-u u ovim neizvjesnim vremenima selidbe kluba.

Čuješ?! Drugačije

U svojoj desetoj godini ZEZ festival udružuje se s programom Čuješ?! kako bi manje zastupljenim glazbenicima te novim projektima ponudili priliku za nastup. Koncert će se održavati 23. studenog u prostorima AKC Attacka, koji je odlučio pomoći KSET-u u ovim neizvjesnim vremenima selidbe kluba. Ovim putem pozivaju se eksperimentalni umjetnici svih razina profesionalnosti da se prijave putem forme na linku. Prijave traju do 11. studenog u ponoć.

ZEZ – Zavod za eksperimentalni zvuk program je pokrenut u KSET-u davne 2013. godine kada se pod jedinstvenim programskim usmjerenjem publici odlučilo predstavljati eksperimentalne, inovativne i manje zastupljene suvremene glazbene izričaje. U sklopu desete obljetnice, ZEZ pokreće kolaboraciju s KSET-ovim sestrinskim projektom Čuješ?! – natjecanjem za mlade i neafirmirane glazbenike. Već mnogo godina cilj projekta Čuješ?! je pružiti neafirmiranim izvođačima otvorenu pozornicu s punom produkcijskom i logističkom podrškom kako bi svoj rad predstavili publici.

ZEZ-ova suradnja s Čuješ?!-om neće bit natjecateljskog oblika i funkcionira isključivo na već spomenutoj osnovi – pružanju platforme zasad još nereprezentiranim ili rijetko izvođenim nastupima. Program je u suradnji nazvan Čuješ?! Drugačije, a javni poziv za nastup u sklopu ZEZ-a već je otvoren.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X