Outlook festival prebacuje termin održavanja na kraj ljeta, od 9. do 13. rujna

Umjesto prethodno najavljenog termina od 29. srpnja do 2. kolovoza termin održavanja pomiče se na 9. do 13. rujna. Više o razlozima pročitajte u vijesti ispod.

Outlook Festival (Foto: Outlook Festival)

“Shrvani smo što smo primorani objaviti kako se festival u srpnju ipak neće dogoditi. Učinili smo sve što je u našoj moći kako bi se festival mogao održati u najavljenom terminu, međutim Hrvatska i dalje ostaje na Amber listi britanske vlade, što uzrokuje niz komplikacija u vezi putovanja, i naših mogućnosti da realiziramo festival na razini kvalitete na kakvu smo navikli, i zbog čega ga toliko volimo”, poručuju organizatori.

Hrvatska je dala zeleno svjetlo za veća događanja na kraju ovog ljeta, dok je britanska vlada ovog tjedna najavila planove kojima će cijepljenima omogućiti putovanja bez restrikcija, čak i ukoliko se odnose na putovanja u rizične destinacije.

“Sigurnost naših gostiju, osoblja, izvođača i lokalnog stanovništva nam je od najveće važnosti, i pomicanjem datuma održavanja na rujan, možemo garantirati sigurnije događanje. To nam ujedno daje dozu pouzdanja da ćemo se napokon imati priliku okupiti bez obzira na sve”, poručuju optimistično iz organizacije festivala.

Postoji velika potražnja za ulaznicama za ovogodišnje izdanje. Sve ulaznice se automatski prebacuju na nove datume.

“Ukoliko ste jedan od vlasnika ulaznica koji ne mogu prisustvovati festivalu u vrijeme novoobjavljenih datuma, ili imate neko pitanje, ili zahtjev – molimo malo strpljenja, uskoro slijede upute za vas. Ulaznice za koje se zatraži povrat će nakon toga biti ponuđene onima koji su na listi čekanja. Ukoliko imate nekih pitanja, možete nam se obratiti na [email protected] Molimo imajte u vidu da naš tim nije prevelik, i da ćemo na sve upite odgovoriti čim je prije moguće. Čekamo duže nego ikad, i spremni smo na napraviti najbolje festivalsko izdanje do sada! Boat partyji, after partyji, raspored po pozornicama, i još mnogo toga, tek slijedi”, obavještavaju za kraj organizatori.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X