Overflow posebni gosti Hladnom pivu na Šalati

Velikim koncertom na Šalati, 25. 5., kojeg su fanovi simbolično prozvali ‘Dan radosti’, Hladno pivo će obilježiti 25 godina glazbenog staža, no još jedan veliki domaći bend će gostovati Gajničanima na pozornici – koprivnički Overflow.

Overflow (Foto: Nino Šolić)

Kao posebni gosti i support band na Dan Radosti službeno je potvrđen  najžešći rawk n roll band na ovim prostorima i šire – Overflow. Nakon dvije godine pauze, Nike, Marko, Zoki i Žika popet će se na pozornicu Šalate i dati podršku svojim kolegama.

Žestoki koprivničko-varaždinski band Overflow, nakon 6 studijskih albuma na engleskom jeziku i mnogobrojnih turneja izvan granica lijepe naše, zokernuli su priču u svojoj karijeri. Sedmi studijski album koji su nedavno najavili singlom „Bijeda“, prvi je njihov album na hrvatskom jeziku. Album kojim će opjevati opus jednog od najvećih hrvatskih povijesnih pjesnika, Mihovila Pavleka Miškina, izlazi na jesen 2013. godine u izdanju Dallas records.

Dugogodišnji i bliski prijatelji, Hladno Pivo i Overflow ovom će koncertnom suradnjom zasigurno okupiti mnogobrojne pripadnike takozvane ‘fiju-briju’ generacije kojoj i sami pripadaju, ali i mlade generacije željne žešćeg zvuka te time učiniti ovaj događaj na Šalati uistinu posebnim.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X