Overflow posebni gosti Hladnom pivu na Šalati

Velikim koncertom na Šalati, 25. 5., kojeg su fanovi simbolično prozvali ‘Dan radosti’, Hladno pivo će obilježiti 25 godina glazbenog staža, no još jedan veliki domaći bend će gostovati Gajničanima na pozornici – koprivnički Overflow.

Overflow (Foto: Nino Šolić)

Kao posebni gosti i support band na Dan Radosti službeno je potvrđen  najžešći rawk n roll band na ovim prostorima i šire – Overflow. Nakon dvije godine pauze, Nike, Marko, Zoki i Žika popet će se na pozornicu Šalate i dati podršku svojim kolegama.

Žestoki koprivničko-varaždinski band Overflow, nakon 6 studijskih albuma na engleskom jeziku i mnogobrojnih turneja izvan granica lijepe naše, zokernuli su priču u svojoj karijeri. Sedmi studijski album koji su nedavno najavili singlom „Bijeda“, prvi je njihov album na hrvatskom jeziku. Album kojim će opjevati opus jednog od najvećih hrvatskih povijesnih pjesnika, Mihovila Pavleka Miškina, izlazi na jesen 2013. godine u izdanju Dallas records.

Dugogodišnji i bliski prijatelji, Hladno Pivo i Overflow ovom će koncertnom suradnjom zasigurno okupiti mnogobrojne pripadnike takozvane ‘fiju-briju’ generacije kojoj i sami pripadaju, ali i mlade generacije željne žešćeg zvuka te time učiniti ovaj događaj na Šalati uistinu posebnim.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X