Ozzy Osbourne nije siguran da će moći opet na turneju, kaže da ne može hodati

‘Da nisam operiran, velika je vjerojatnost da bih ostao paraliziran od vrata naniže,’ kaže bivši pjevač Black Sabbatha.

Ozzy Osbourne (foto: Ozzy Osbourne/Facebook)

Ozzy Osbourne nije bio na turneji otkako su ga razne ozljede i bolesti natjerale da se povuče s pozornica početkom 2018. Iako trenutno ima često odgađanu turneju po Velikoj Britaniji/Europskoj turneji zakazanu za proljeće 2023., metal legenda nije sigurna hoće li moći ispoštovati te datume jer kaže da “sada jednostavno ne može mnogo hodati.”

Bile su to teške četiri godine za Osbournea koji je obolio od stafilokoka u jesen 2018.; dobio je upalu pluća početkom 2019., a tada je pretrpio ozbiljan pad u koji je izbacio prethodno umetnute metalne šipke iz njegovih leđa. Početkom 2020. otkrio je i da se bori s Parkinsonovom bolešću. U lipnju ove godine podvrgnut je velikoj operaciji vrata za koju je njegova supruga Sharon izjavila da će “odrediti ostatak njegova života”.

Iako je tijekom tog razdoblja uspio izdati dva dobro prihvaćena albuma – “Ordinary Man” i “Patient Number 9” – fizičke bolesti ograničile su ga na povremene jednokratne nastupe. To uključuje iznenađujuću izvedbu pjesme “Paranoid” prošlog ljeta s Tonyjem Iommijem na Igrama Commonwealtha u Birminghamu u Engleskoj i set od dvije pjesme na početnoj utakmici NFL-a u rujnu.

Pojavljujući se na vlastitom kanalu “Ozzy’s Boneyard” na SiriusXM-u, Osbourne je govorio o mogućnostima ponovne turneje. “Tako je jebeno teško jer, mislim, želim nastupati”, rekao je. “Stvar je u tome što mi je glava u redu, moja kreativnost je u redu, moje pjevanje je u redu, ali sada jednostavno ne mogu puno hodati.”

Ozzy je nastavio: “Ne mogu ti reći koliko je život postao frustrirajući. Nevjerojatno je kako idete u životu i jedna glupost može sve pokvariti na duže vrijeme. Nikad u životu nisam bio ovako dugo bolestan.”

Ipak, pjevač smatra da ga je operacija održala donekle pokretnim: “Kirurg mi je rekao da ću ostati paraliziran od vrata naniže ako ne budem operiran.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X