Paul Greengrass već snima filmsku adaptaciju tek objavljenog romana Stephena Kinga ‘Fairy Tale’

Objavljen je i trailer za Netflixovu ekranizaciju Kingove novele ‘Mr. Harrigan’s Phone’.

Stephen King “Fairy Tale” (foto: Simon & Schuster)

Pomama za filmskim adaptacijama romana majstora horora Stephena Kinga u posljednje je vrijeme golema, ali sada je došla do te mjere da redatelj Paul Greengrass već ekranizira najnoviju Kingovu knjigu “Fairy Tale” koja je objavljena prije tek deset dana.

U isto vrijeme objavljen je i trailer za nadolazeći Netflixov film “Telefon gospodina Harrigana”, temeljen na noveli iz Kingove zbirke “If It Bleeds”.

Službena stranica izdavača Simon & Schuster Kingovu novu knjigu opisuje kao “očaravajući roman o sedamnaestogodišnjaku koji nasljeđuje ključeve paralelnog svijeta u kojem su dobro i zlo u ratu”.

Greengrassov posljednji film, “News of the World”, upario ga je s njegovim starim suradnikom iz “Kapetana Phillipsa”, Tomom Hanksom, a vestern je zaradio nominacije za Oscar za najbolju kinematografiju, originalnu glazbu, scenografiju i zvuk. Prije toga je režirao “Jasona Bournea” i “22. srpnja”, koji su označili povratak vrsti filmova kakve je snimao sredinom 2000-ih s “The Bourne Supremacy” i “United 93”.

King i Greengrass potvrdili su vijest o adaptaciji, pri čemu je King rekao: “Obožavatelj sam Paula Greengrassa i mislim da je on prekrasan izbor za ovaj film”, a Greengrass je rekao: “‘Fairy Tale’ je genijalno djelo. Klasična pustolovna priča i uznemirujuća suvremena alegorija.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X